Ponudba za posameznike in avanturiste:

ADRENALINSKI SPUST na relaciji: Sladki vrh – Črnci /4  ure

Ste pripravljeni za nekaj drugačnega in zabavnega? Ponujamo vam spust po reki Muri, ki je primeren za vse generacije. Spoznali boste reko ter življenje ob levem in desnem bregu reke Mure. S sabo prinesite obilico dobre volje in rezervna oblačila za vse ostalo poskrbimo mi.

Program: ADRENALINSKI SPUST na relaciji Sladki vrh – Črnci /4  ure

Srečanje pri brodu čez Muro v Sladkem Vrhu z vodnikom/vodniki rafta, kateri vas seznanijo z osnovami tehnike veslanja, povedo vsa pravila za varen  spust ter odgovorijo na vaša vprašanja. Pozdrav udeležencev in pijača dobrodošlice.

Pred vkrcanjem v reko boste prejeli vso potrebno opremo, rešilni jopič in veslo.

Doživeta plovba čez brzice, razni postanki  z ogledi v Cmureku in Gosdorfu ter zaključno veslanje vse do cilja kolesarsko-pohodnega mostu v Črncih pri Apačah.

*Cena po dogovoru. Cena za organizirane skupine nad 20 oseb po dogovoru, možnost popusta. Cena vključuje organizacijo in izvedbo spusta, prevoz potrebne opreme in vodnikov na štart ter odvoz iz cilja, plovbo na atestiranih raftih pod nadzorom licenciranih vodnikov rafta, uporabo varovalne opreme (jopiča) in vesla, animacijo med samim spustom. Cena NE vključuje prevoza gostov/turistov iz cilja nazaj na štart.

Po Muri vas bo vodil ustrezno usposobljen vodnik rafta z opravljeno licenco reševalec za divje vode ˝C˝. Minimalno število udeležencev je 6 oseb.

 


Print