Doživeti

Doživite utrip na valovih reke MureNaša mura

Reka, ki ima svoj čar in dušo, povezuje ljudi na levem in desnem bregu in ponuja doživetja za vse generacije.
Vse to je Mura in še veliko več. Je biser narave, zeleni trak živalskega in rastlinskega sveta, dediščina, ki smo jo dobili od prednikov in jo bomo predali potomcem. In kakšna bo, je odvisno tudi od nas.

Morda na tej strani ne najdete vseh odgovorov zato vas vabimo, da skupaj z društvom Mura Rafting doživite utrip in spoznate njen skrivnostni svet. 

Z raft čolni vas bomo zapeljali po reki, skupaj premagovali manjše brzice in odkrivali bogastva narave na levem in desnem bregu. Po želji se bomo izkrcali, si ogledali prodišča, najlepše mrtvice in rečne rokave, ter opazovali sivo čapljo, belorepca, vodomca in številne druge živali, ki domujejo ob Muri. Se ustavili ob brodovih,   plavajočih mlinih ter spoznali ljudi, ki živijo z reko in s spoštovanjem tradicije še danes. 

Po nepozabni dogodivščini boste spoznali, doživeli in razumeli zakaj je reka Mura simbol in duša Pomurja.

Društvo Mura Rafting vam ponuja različne turistične spuste po reki Muri:

1.
ADRENALINSKI SPUST na relaciji: Sladki vrh – Črnci /4 h
2.
PUSTOLOVSKI SPUST na relaciji: Gornja Radgona – Veržej (Babičev mlin) / 5-6 h
3.
DRUŽINSKI SPUST na relaciji: Krog – Otok Ljubezni, Ižakovci/ 2-3 h
4.
MÜRSKI SPUST na relaciji: Veržej (Babičev mlin) - Otok Ljubezni, Ižakovci – Mota (Tinekov brod)/ 2-3 h.

Več informacij o turističnih spustih si oglejte v ponudbi Storitev. V kolikor ne najdete primerne relacije za vas, smo vam za vse dodatne informacije z veseljem na voljo.

Za  vas  lahko pripravimo tudi  posebne turistične spuste oz. ponudbe: celodnevni spust, dvo-dnevni spust, spust po Hrvaški in Madžarski Muri …