Ponudba za zaključene skupine:

PUSTOLOVSKI SPUST na relaciji: Gornja Radgona – Veržej (Babičev mlin) / 5-6 h

Za vse zaključene skupine, sindikate in ostale različne skupine, ki bi radi doživeli nepozabno doživetje na reki Muri. S tokom deroče reke boste premagovali manjše brzice, zaveslali po valovih reke in občudovali naravo. Spoznali ljudi, ki živijo z reko in tradicijo obrti ohranjajo še danes »Babičev mlin«. S sabo prinesite obilico dobre volje in rezervna oblačila za vse ostalo poskrbimo mi.

Program: PUSTOLOVSKI SPUST na relaciji Gornja Radgona – Veržej (Babičev mlin) /  5-6 h

Srečanje v G. Radgoni pri mostu čez Muro na SLO strani z vodnikom/vodniki rafta, kateri vas seznanijo z osnovami tehnike veslanja, povedo vsa pravila za varen spust ter odgovorijo na vaša vprašanja. Pozdrav udeležencev in pijača dobrodošlice.

Pred vkrcanjem v reko boste prejeli  vso potrebno opremo, rešilni jopič in veslo.

Doživeta plovba s postankom pri brodu v Krogu ter na ostalih skritih kotičkih reke Mure. Za kanček pustolovske vožnje se boste skupinske posadke pomerile v spretnostih veslanja, vse do vašega končnega cilja »Babičevega mlina«,  kjer si boste na koncu ogledali še edini pravi plavajoči in delujoči mlin na reki Muri ter poklepetali z mlinarjem o murskih meglicah….

*Cena je po dogovoru. Cena za organizirane skupine nad 20 oseb po dogovoru, možnost popusta. Cena vključuje organizacijo in izvedbo spusta, prevoz potrebne opreme in vodnikov na štart ter odvoz iz cilja, plovbo na atestiranih raftih pod nadzorom licenciranih vodnikov rafta, uporabo varovalne opreme (jopiča) in vesla, animacijo med samim spustom.

Cena NE vključuje prevoza gostov/turistov iz cilja nazaj na štart.

Po Muri vas bo vodil ustrezno usposobljen vodnik rafta z opravljeno licenco reševalec za divje vode ˝C˝. Minimalno število udeležencev je 6 oseb.

 

 


Print