Ponudba za družine:

DRUŽINSKI SPUST na relaciji:  Krog – Otok Ljubezni, Ižakovci/  2-3 h

Iščete ideje za aktivno preživljanje prostega časa z družino? Ponujamo vam spust primeren za družine z otroci, kjer veliko dobre volje ter raznih aktivnosti prilagodljivih otrokom ne manjka. Minimalna starost otrok je 6 let. S sabo prinesite obilico dobre volje in rezervna oblačila za vse ostalo poskrbimo mi.

Program: DRUŽINSKI SPUST na relaciji Krog – Otok Ljubezni, Ižakovci/  2-3 h

Srečanje v Krogu pri brodu z vodnikom/vodniki rafta, kateri vas seznanijo z osnovami tehnike veslanja, vam povedo vsa pravila za varen spust ter odgovorijo na vaša vprašanja. Pozdrav udeležencev in pijača dobrodošlice. Pred vkrcanjem v reko boste prejeli  vso potrebno opremo, rešilni jopič in veslo.

Po nekaj kilometrih veslanja sledi postanek v Veržeju pri Babičevem mlinu, kjer si boste ogledali še edini pravi plavajoči in delujoči mlin na reki Muri ter poklepetali z mlinarjem o murskih meglicah…

Na koncu bomo poskrbeli za kanček adrenalinske vožnje in se pomerili v spretnostih veslanja, vse do vašega končnega  cilja »Otoka Ljubezni« v Ižakovcih,  ki se ponaša s plavajočim mlinom na reki Muri in brodom, ki ohranja starodavni način prečkanja reke Mure. Po želji si lahko ogledate zbirko Büjraštvo na reki Muri, v turistično informativni pisarni prejmete informacije o »Otoku Ljubezni« in v prodajalni kupite izdelki domače in umetnostne obrti, ter osvežilne napitke.

*Cena po dogovoru. Cena za organizirane skupine nad 20 oseb po dogovoru, možnost popusta. Cena vključuje organizacijo in izvedbo spusta, prevoz potrebne opreme in vodnikov na štart ter odvoz iz cilja, plovbo na atestiranih raftih pod nadzorom licenciranih vodnikov rafta, uporabo varovalne opreme (jopiča) in vesla, animacijo med samim spustom.

Cena NE vključuje prevoza gostov/turistov iz cilja nazaj na štart.

Po Muri vas bo vodil ustrezno usposobljen vodnik rafta z opravljeno licenco reševalec za divje vode ˝C˝. Minimalno število udeležencev je 6 oseb.

 


Print